Nettenshop

Heb je een bepaalde plek in de tuin waar erg veel wind is zodat je hier niet lekker kan zitten? Je kan de wind tegenhouden door middel van een winddoek of windbreekgraas. Hang bijvoorbeeld dit gaas op in de tuin op de plek waar de harde wind vandaan komt. Hierdoor kan je rustig uit de wind in je tuin zitten, zonder dat je last hebt van de harde wind. Je kan dus bepaalde delen in je tuin afdekken door het zeil op een bepaald punt op te hangen. Er bestaan speciale doeken, namelijkwindbreekgaas of winddoek. Je kan deze doeken vinden in het assortiment van Nettenshop. Niet alleen kan je hier terecht voor doeken om wind tegen te houden, maar ook overige netten zoals valnetten of zandbaknetten. Bekijk nu eens het assortiment.

Het tegenhouden van wind

Zoals je dus weet dient het doek om het wind tegen te houden zodat je kunt genieten van een rustig plekje. Waait het bijvoorbeeld hard op een warme zomerdag? Dan kan je dankzij dit doek alsnog de barbecue aansteken zonder dat hij steeds uitwaait. Je moet daarbij wel even goed kijken naar de plek waar je het ophangt. Het moet natuurlijk wel de wind van de goede kant tegenhouden. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en daarbij kan je ze ook speciaal op maat laten maken. Kies daarnaast ook nog een mooie kleur uit zodat hij matcht bij jouw tuinkleuren.

Kopen bij Nettenshop.nl

Na het bestellen van de winddoeken ontvang je ze binnen 10 dagen. Heb je nou een spoedbestelling nodig? Door middel van het betalen van een extra toeslag plaats je een spoedbestelling en worden de doeken al binnen 48 uur thuisbezorgd. Het is wel zo dat pakketten van 2 meter of langer een extra toeslag vragen omdat ze te groot zijn voor de normale bezorging. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste doek? Neem dan even contact op met de klantenservice en zij helpen je verder.