Terrasverwarmer

Het seizoen is weer daar, de gure wind komt ons koude kikkerlandje weer binnen en het regent vaker dan dat de zon schijnt. Ja het is weer herfst. Hoe fijn is het als je met dit koude herfstweer toch nog even de zomer terug kunt halen. Hier zijn ze bij Terras en Co al jaren mee bezig. Bij Terras en Co willen ze alleen het beste, daarom zijn ze al het hele jaar bezig om de mooiste terras haarden voor u te selecteren. In deze webshop kunt u kiezen uit een groot assortiment terrasheaters. Het leuke hieraan is dat ze te verkrijgen zijn in verschillende materialen zo hebben wij heaters in:

  • Hout
  • Aluminium
  • RVS
  • Metaal
  • IJzer

Door deze verschillende materialen kunt u altijd een heater kiezen die het beste past bij de uitstraling van uw woning of tuin. Of zoekt u een mooie terrashaard die past bij uw tuinmeubelen? Door het uitgebreide assortiment zit er altijd een geschikte variant voor u tussen.

Waarom bestellen bij Terras & Co?

Alle bestellingen die ze binnenkrijgen nemen ze gelijk in behandeling. Daarom hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Alle bestellingen worden meestal binnen 4 dagen verwerkt en verzonden. Maandag tot en met vrijdag bezorgen ze de pakketten. 

Bent u toch niet tevreden over uw product? Dan heeft u altijd het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen.

Graag tot ziens op deze webshop! Heeft u vragen, aarzel dan niet en neem contact met Terras en Co op.