De eettafel is één van de belangrijkste dingen in je huis. Je doet er namelijk zoveel je eet, kletst, speelt spelletjes, het is een speelplek voor de kinderen en nog veel meer. Alleen wat is nou de perfecte eettafel voor jou en wat vind je mooi? Dat is de vraag. Hieronder staan een paar opties, als je er een beeld bij wilt hebben dan kan je het beste kijken op https://mistertafel.nl/ 

Rechthoekige eettafels

Een rechthoekige eettafel is één van de meest voorkomende eettafels, maar dat hoeft niet te betekenen dat het saai wordt of dat je iets anders moet gaan proberen. Een rechthoekige eettafel is een makkelijke tafel, omdat het niet heel veel ruimte in neemt en je kan er veel mensen aan kwijt. Het hoeft ook niet een standaard houten eettafel te zijn, je kan er ook stalen poten onder zetten of een andere kleur geven. Je kan ook een tafel kopen met een blad van van eikenhout of met het visgraat patroon. Als je stalen tafelpoten onder je tafel zet is het geen houten tafel meer maar een industriële tafel. 

Ovale eettafels

Ovale eettafels kunnen op rechthoekige eettafels lijken, alleen zitten er dan geen punten aan. De ovale eettafels lopen mooi door en geven meer speling in je kamer. Het geeft gelijk een andere sfeer dan een rechthoekige of ronde tafel. Je kan bij de ovale tafel ook stalen poten eronder zetten en het tafelblad vervangen naar wat je wilt. 

Ronde tafel

De ronde tafels zijn de minst voorkomende eettafels, maar dat betekent niet dat ze niet goed, mooi of leuk zijn. De ronde tafel geeft een gezellige sfeer, je hoeft niet over de tafel heen te schreeuwen en je hebt genoeg ruimte voor jezelf en je zit ook nog een gezellig dichtbij de andere mensen. Ook kan je stalen poten nemen en je kan je blad aanpassen naar wat je wilt en wat je mooi vindt. 

Wil je een industriële eettafel kopen? Klik dan op de link.