Mountain Modern interior design home bedroom

Heeft u een gladde trap en bent u bang dat het een keer mis gaat? Dan is geven wij hieronder een paar tips die uw trap veiliger maken.

Als de trap net geverfd of gelakt is, dan kan de trap spiegelglad zijn. Eén van de meest voorkomende ongelukken in huis is dan ook van de gladde trap afglijden.  Behandeling na een val van de trap staat ook in de top 3 bij de eerste hulp. De meest voorkomende groepen zijn senioren en kinderen.

Oplossing gladde trap

Het is natuurlijk van belang dat u de trap met een veilig gevoel beloopt, zonder enig gevaar van uitglijden. Daarom is het belangrijk de trap antislip te maken om zo uitglijden te voorkomen. Dit doet u met behulp van antislip strips.

Een antislipstrip is een in gefreesde of opgeplakte strip die het uitglijden voorkomen. De strip ligt meestal op ongeveer 1mm op het tredevlak. De strips dragen bij aan de antislip grip op de traptreden. Voor elk interieur zijn er antislipstrips te vinden die passen bij de woning. Ook zijn de strips vrij toereikend omdat ze niet veel kosten en dus in ieder budget passen.

Montage antislipstrips

Wilt u er zeker van zijn dat de strips goed worden geplaatst? Schakel dan een vakman in. Deze monteren de strips veilig en schoon voor u, waarna u met een gerust hart weer de trap op en af kan.

(Bron: antislipstrip.nl)