De winter komt er weer aan, dat is een goede reden om je interieur een opfrisbeurt te geven. Je interieur aanpassen lijkt som een grote opgave, maar kleine aanpassingen kunnen leiden tot een grote verandering. Als je je raambekleding vervangt kan dit al zorgen voor een grote verandering in je interieur. Als je interieur wilt vervangen is het veranderen van je raamdecoratie een goede zet, raamdecoratie is nou eenmaal heel sfeerbepalend binnen je interieur. Ben je benieuwd wat de trends zijn deze winter wat betreft raambekleding? Dat kun je lezen in dit artikel. 

Aandachtstrekker 

Het ophangen van raamdecoratie maakt je interieur helemaal compleet. Raamdecoratie wordt vaak gebruikt als een product dat je graag wilt laten zien. Deze winter gaan we dat nog vaker terug zien. Het is belangrijk dat u kiest voor een stijlvol raamdecoratie in een kleur dat het tegenovergestelde is als de kleur van je interieur. Dit geeft een luxe uitstraling aan de inrichting van je woning. 

Natuurlijk 

Veel mensen zijn deze winter toe aan rust, ontspanning en veiligheid. We zijn allemaal klaar met de corona regels en daarom toe aan rust. Mensen vinden het prettig om de natuur in te gaan en de natuurlijke kleuren mee te nemen in het interieur. De natuurlijk elementen zoals hout worden toegevoegd in het interieur. Houten eettafels en houten accessoires zijn helemaal van deze tijd. Ook komen de natuurlijke kleuren steed smeet terug in de raamdecoraties denk aan houten jaloezieën of zandkleurige gordijnen. Kiezen voor natuurlijke raambekleding kan echt de sfeer bepalen in je interieur. 

kleuren 

Het is dus belangrijk dat je kleuren wel de aandacht trekken maar toch is het deze winter ook populair om te kiezen voor een rustige kleur. Rustige kleuren staan voor simpel maar toch geeft een rustige kleur een klassieke uitstraling. Als je de kleuren van je raamdecoratie rustig houdt kun spelen met fellere kleuren in je interieur zoals de meubels. Zo kun je zelf spelen met contrasten in je interieur. 
Ga na de webshop van Powerblinds Nederland  om de mogelijk te bekijken van de raamdecoraties en de kleuren van de raamdecoraties.