fractions

Heeft jouw woonkamer te veel of juist te weinig licht? Hierbij kan Fractions helpen. Fractions zorgt voor een oplossing voor belichting in een originele manier die past bij de rest van jouw inrichting. Fractions zijn gemaakt van aluminium en zijn shutters die je voor je raam plaatst. Het mechanisme zit heel goed in elkaar. Ze werken als een soort gordijnen. Het zijn 2 panelen die heel mooi opvouwen zodat je niet veel ruimte nodig hebt om ze open te houden. Door deze Fractions krijg je een warme sfeer in huis. Het houdt namelijk een deel van het licht tegen. Deze fractions worden gemaakt in allerlei vormen en maten. Zo past het altijd bij de rest van je interieur. 

Kwaliteit en onderhoud

De fractions zijn gemaakt van aluminium wat ervoor zorgt dat ze erg lang meegaan. Om die reden krijg je ook 5 jaar garantie op de aankoop. Qua onderhoud zijn ze misschien nog wel beter. Door de makkelijke en eenvoudige vormen zijn ze heel eenvoudig schoon te maken. Je gaat er een keer met een doekje overheen en ze zijn weer als nieuw. Door de materialen die er gebruikt worden blijft het vuil niet vastzitten.

fractions

Inspiratie

Als je meer wilt weten over de fractions en wat voor effect ze hebben op jouw woonkamer of slaapkamer kun je op de website kijken. Hier hebben ze een inspiratie pagina waar je kunt zien wat andere mensen ermee hebben kunnen creëren en wat er allemaal mogelijk is.