Droogboeket

Ik denk dat iedere man of vriend het wel kent; wat vind mijn vrouw nou leuke en wat moet ik voor haar kopen. Het is misschien jullie trouwdag, Moederdag, verjaardag of je wil gewoon zomaar een leuk cadeautje geven. Vaak vinden mannen het lastig, omdat ze denken dat hun vrouw of vriendin al alles heeft en je wil haar wel echt iets geven wat ze leuk vind en waar ze wat aan heeft. De sieraden en parfums worden ook een beetje saai om weer te geven, en van die lekkere douchegel heeft ze ook al een hele voorraad staan. Wat misschien een super leuk idee kan zijn, is een droogboeket kopen voor die volgende verjaardag of Moederdag.

Maar wat is dat dan?

Vrouwen houden over het algemeen erg van bloemen en ik denk dat iedereen het wel leuk vind om eens een leuke bos bloemen te krijgen. Het nadeel van bloemen is dat ze zo snel ‘lelijk’ worden en dat je ze dan na een week of andere halve week alweer weg moet gooien. Een droogboeket is een boeket met gedroogde bloemen, deze blijven een half jaar tot een jaar mooi als je er voorzichtig mee omgaat. Hierdoor heeft de vrouw in kwestie een mooi cadeau én ze heeft er ook nog eens een lange tijd iets aan. Een droogboeket kopen is dus wellicht een leuk cadeau om over na te denken.

Geen bloemen liefhebber

Als je vrouw/vriendin of wie dan ook niet zo van bloemen houd, en dus waarschijnlijk ook niet van droogbloemen, is een sieraad met een geboortesteen van een geliefde misschien een leuk idee. Dit kan bijvoorbeeld een armbandje, ring of ketting zijn. Hier zit dan de geboortesteen in van haar kinderen of van haarzelf in. Elke geboortemaand heeft een eigensteen. De maand april is bijvoorbeeld de diamanten geboortesteen. Het is een ontzettend leuk en tijdloos sieraad met zo’n klein steentje.