logo-keuken-en-keukens

Ik ben twee maanden geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze eerste woning in Beuningen. We wilde de keuken van de woning graag vervangen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek aan keuken Beuningen om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden dat mooie keukens aanbiedt.

Een zeer goede en vooral informatieve website 

Toen we op het internet op zoek gingen naar keuken Beuningen kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillen keuken bedrijven bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en aantal websites hadden bezocht en met elkaar had vergeleken sprak ons de website van Keuken en Keukens ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg goed en overzichtelijk. Op de website is ook super veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en eigenlijk vindt. Onder het kopje werkwijze is zeer veel informatie te vinden voor hoe het bedrijf te werk gaat en wat zij te bieden hebben. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

keuken

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen 

We konden al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met de eigenaar Frits. Tijdens dit gesprek hebben wij onze wensen aan Frits voorgelegd en hij maakte vervolgens een ontwerp. Dit ontwerp sprak ons erg aan waardoor we besloten om over te gaan tot een aankoop. Onze keuken werd een aantal weken later geleverd en gemonteerd. We zijn super tevreden omdat de keuken aan al onze wensen voldoet.