Het overspuiten van je keukenkastjes kan snel een nieuwe look geven aan je keuken. Wil je een nieuwe kleur geven aan de kastjes? Door ze te laten overspuiten door een professioneel bedrijf ziet je keuken er weer zoals nieuw uit. Of je nou een kunststof keuken, gelakte keuken, folie keuken of houten keuken hebt. Het hele proces van de keuken overspuiten op een zo goed mogelijke manier wordt verricht door het bedrijf. Kies ervoor om je keuken te laten spuiten bij keukens-spuiten.nl. Dit bedrijf met al ruim 30 jaar ervaring zorgt gegarandeerd voor het beste resultaat.

Goedkoper dan een nieuwe keuken

Het laten overspuiten van je keuken geeft deze een compleet nieuwe look en heeft veel tegenover een compleet nieuwe keuken aanschaffen. Het is tot wel 80% goedkoper. Dit is natuurlijk niet de ideale oplossing als bepaalde onderdelen van de keuken echt aan het einde van hun tijd zijn. Als alles nog perfect werkt en goed functioneert is het echter dus mogelijk om de keuken om te spuiten om deze er zo goed als nieuw uit te laten zien.

De keukenkastjes spuiten kan het best worden gedaan door een expert. Zo weet je zeker dat je de best mogelijke resultaten krijgt. Bij Keukens-spuiten.nl is het mogelijk om tegen de beste prijs je keuken volledig te laten spuiten. Elk type keuken kan behandeld worden door het team van Keukens-spuiten. Daarnaast krijg je 3 jaar garantie op al het spuitwerk en de keuken wordt gratis verzorgd opgehaald en teruggebracht door heel Nederland.

Als eerst vraag je een offerte aan op de website. Door een foto te sturen van de keuken en de kleur te bepalen kan de prijs bepaald worden voor het spuiten van de keuken. De volgende stap is om de keuken te demonteren en naar de spuiterij te brengen. Hier wordt de gewenste kleur aangebracht door specialisten. Zowel de lades als de gehele kastjes krijgen een nieuwe beurt en zien er zo goed als nieuw uit. Vervolgens wordt de keuken weer volledig gemonteerd en ziet deze er zo goed als nieuw uit!

Zelf je keukenkastjes spuiten

Het is mogelijk om je eigen keuken te spuiten. Dit raden wij echter af omdat het niet zo makkelijk is als het lijkt. De meeste mensen hebben niet het juiste gereedschap thuis om een egale laag verf aan te brengen. Daarnaast is de juiste primer en lak ook erg van belang, vooral voor het materiaal waar je keuken uit bestaat. Daarnaast moet je bezitten over een stofvrije ruimte waar je de keuken veilig kan spuiten.

Ook is het goed om eerst te kijken of de keuken überhaupt gespoten kan worden. Sommige keukens hebben namelijk een speciale behandeling nodig. Door contact op te nemen met de specialisten van keukens-spuiten kan je hier meer over leren. Natuurlijk is het altijd beter om specialisten het werk voor je te laten doen. Het hele proces wordt van a tot b voor je verzorgd. Lees hier meer over op de website https://keukens-spuiten.nl/.