magnolia-g52562f776_640

Ook al zo’n zin in de vakantie? Met een beetje geluk heb je al een heerlijk huisje geboekt om je die paar weken ver weg te vermaken. Heerlijk, al dat groen om je heen; nog nooit was het zo makkelijk om de zon door het raamkozijn naar binnen te zien schijnen. Je staat veel dichter bij de natuur, waardoor het makkelijker is om bijvoorbeeld even te gaan wandelen. Haal diep adem, bewonder het oneindige bos om je heen, en kom lekker even helemaal tot jezelf. Het is niet alleen gezond voor je lichaam en geest, maar ook ontzettend leuk om op avontuur te gaan.

Een beetje luxe is fijn

Als je aan vakantie denkt, dan is een beetje luxe waarschijnlijk een belangrijk onderdeel. Of je nu voor de knusse open haard in de woonkamer gaat zitten, de sauna in de slaapkamer opzoekt, of liever naar de hottub in de tuin van het huisje gaat, er is voor iedereen wel iets te beleven. Het is belangrijk om jezelf een keer te verwennen, daar is het vakantie voor. En met een beetje geluk sta je zo na een paar dagen weer stevig in je schoenen. Dan kun je er de rest van het jaar weer even tegen aan!

Een goede vakantietip

Als je de vakantie nog niet helemaal uitgebreid geregeld hebt, geven wij graag de volgende tip mee: let ook op de buitenkant van jouw vakantieverblijf! Dat lijkt misschien een beetje vreemd, maar uit ervaring blijkt dat het echte vakantiegevoel namelijk pas komt door de dingen die je thuis niet hebt, zoals een pittoresk Frans balkon. Het zijn altijd de kleine dingen die een groot verschil kunnen maken, zeker op een onbekende plek. Bovendien heb je al gelijk een goede plek gevonden om de meeste vakantiefoto’s te maken: dat kan van de checklist!