Op zoek naar tuinmeubelen? Lees dan snel verder, want we praten je graag bij over de allermooiste nieuwe tuinmeubelen en trends voor het inrichten van je tuin.

De nieuwste tuinset trends

De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van je woonkamer. Een tuinset is over het algemeen een meubelstuk welke meerdere jaren in de tuin staat. De belangrijkste trend is dat veel mensen niet al te veel tijd willen besteden aan het onderhoud van hun tuinset. We zien dit jaar dus veel innovatieve materialen.

Stijlvolle loungeset voor buiten

Op zoek naar een loungeset voor buiten? Ook dan is er heel veel te kiezen. De meeste bekende tuinmeubelmerken werken met handgevlochten wicker vlechtwerk. Dat geeft een natuurlijke uitstraling, is zeer weerbestendig en blijft jarenlang goed. Kies daarnaast voor weerbestendige kussens.

Perfecte combi: lounge dining sets

Twijfel je tussen een tuintafel met bijbehorende stoelen en een lage loungeset? Dan hebben wij de perfecte combinatie voor je. Met een lounge diningset heb je een  hoge loungeset met een tafel en dan kun je heel eenvoudig lekker onderuit hangen en tevens lekker dineren aan een tafel.

Alles voor tuininrichting

Met een mooi setje om in te zitten ben je er nog niet. Denk ook aan schaduw in de tuin, door bijvoorbeeld een mooie parasol of schaduwdoek te plaatsen. En wat dacht je van terrasverwarming om nog even van de avond te genieten. Of je tuinhuis helemaal afmaken met een mooie Tiffany plafonniere!