Een muursticker om die ene kale muur op te fleuren? Neem dan snel een kijkje op de website van Plakhetzelf.nl. Hier heb je een ruime keuze en zeer aantrekkelijke prijzen. Wat ik persoonlijk erg prettig vind van dit bedrijf is toch echt het feit dat zij het snel kunnen leveren.

Voor onze oudste dochter wilde wij haar kamer gaan renoveren. De muren zouden een andere kleur krijgen en de meubels worden vervangen. Echter is een kale muur ook niet leuk voor een kinderkamer. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om toch meer fleur te brengen in haar kamer.

Geregeld ben ik op Pinterest te zoeken naar tips wat je kunt gebruiken. Hier las ik voor een paar weken terug dat ik eens op de website van Plakhetzelf.nl moest kijken. Op deze website heb je meerdere soorten stickers die je eenvoudig op de muur kan plakken. De kosten om het aan te schaffen zijn zeer aantrekkelijk. Niet te vergeten dat jij er de deur niet meer voor uit hoeft te gaan om kwaliteit in huis te halen. Zo ben ik in het assortiment gaan kijken en voordat ik het wist had ik al een aantal designs gevonden. Uiteindelijk heeft mijn dochter er zelf voor gekozen om de fleurige stickers te nemen.