Op zoek naar een stalen tafelpoot, maar wel ‘net even iets anders’? Dan moet u zeker even een kijkje nemen bij onze elegant serie tafelpoten. In tegenstelling tot de trend van ‘hoe groter & robuuster – hoe beter’ is de laatste tijd duidelijk een toenemende vraag naar wat meer subtiele stalen tafelpoten. Vandaar dat wij een bijzondere collectie tafelpoten toegevoegd hebben aan onze collectie met de toepasselijke naam ‘elegant’. Dit zijn namelijk stalen tafelpoten in de welbekende vormen, maar dan in een subtiel(er) formaat, namelijk 4×10 cm. In een serie blogartikelen lichten wij bijzondere tafelpoten extra toe, dit keer de trapezium tafelpoot binnen onze elegant serie:

De trapezium tafelpoot elegant.

De trapezium tafelpoot elegant is een prachtige Trapeze poot van staal / metaal, voor een stijlvolle (eetkamer)tafel. Deze metalen tafelpoot is erg populair in combinatie met (1 van) onze eikenhout tafelbladen, zeker met de wat ‘subtielere’ bladen zoals 3 of 4 cm dik.  Binnen onze ‘elegant serie’ wordt de stoere look van staal gecombineerd met een subtiele & elegante vorm- & maatvoering van de tafelpoot. Deze trapezium tafelpoot is gemaakt van 4×10 cm stalen kokers, met de hand gelast en voorzien van een hoogwaardige poedercoating. Het staal betreft sterk 3 mm dik staal en de poedercoating betreft een fijnstructuur coating in 4 kleuren: zwart, antraciet, blank / transparant en wit. Deze Trapezium tafelpoot heeft een onderzijde van 94 cm breed en een bovenzijde van 78 cm breed (breedte montageplaat). Aangezien deze met de hand vervaardigd (gelast) wordt door ervaren metaalbewerkers zijn de mooie & robuuste lasnaden uiteraard zichtbaar! Ook is deze Trapeze vormige tafelpoot voorzien van een versteldop – aan de onderzijde van de tafelpoot – zodat uw tafel(poot) altijd mooi recht staat!

Altijd een prachtige tafelpoot van metaal / staal bij EIKENvakman.nl die past bij uw wensen. Bekijk onze collectie eenvoudig online & bestel voordelig & veilig. Wij zorgen voor een snelle levering!