Van Reenen Meubelen

Van Reenen Meubelen, een meubelwinkel in Hilversum waar je terecht kan voor echt waar je complete interieur. Hoe fijn is dat?! Ze verkopen meubelen die een goede kwaliteit hebben én een uitstekende prijs! Beter kan gewoon echt niet. Ze zeggen altijd, om beter thuis dan uit te zijn, en dat is helemaal waar want niks is lekkerder dan in je eigen huis lekker te hangen.

Meubelwinkel Hilversum

Van Reenen Meubelen, dé meubelwinkel in Hilversum!

Bent u op zoek naar een hoekbank, een 2-zitsbank of juist een combinatie van een 2-zits én een 3-zitsbank. Bij Van Reenen Meubelen hebben ze het allemaal. Veel meubelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren zodat je kan kiezen voor datgene dat het beste bij jou past!

Sanne heeft een paar weken terug een hoekbank gekocht en ze was zeer tevreden. ‘De service van de meubelwinkel in Hilversum is geweldig! Ze helpen je tot op  het laatste moment en zelfs daarna nog! Ze zijn erg ervaren en kunnen je genoeg informatie geven dat de doorslag uiteindelijk maakt. Ze hebben me verschillende hoekbanken laten zien en laten uitproberen om te kijken welke het beste bij mij paste en welke ik het fijnste en lekkerste vond zitten. Ook waren er erg veel keuzes in de kleuren en materialen wat natuurlijk altijd fijn is want dan kun je het perfect aanpassen hoe jij het wil!

Interieur

Bestel of kom langs.

In onze webshop kun je het assortiment online bekijken. Ook kunt u in de winkel zelf direct bestellen als je dat wil. Bij online bestellen kun je veilig met iDeal betalen. De pakketten worden onder de 30kg geleverd door PostNL. Dingen zwaarder worden door hun eigen bezorgdienst bezorgd. Het is heel logisch als je liever in het echt wilt kijken en langskomen! Ze heten je dan ook van harte welkom in de showroom aan de Nieuwe Havenweg 49A in Hilversum.