Op maat gemaakte meubels

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarbij op maat gemaakte meubels bestellen het overwegen waard is. Denk bijvoorbeeld aan een ruimte met schuine wanden, die u van kasten wilt voorzien. Standaardkasten uit een meubelwinkel zijn doorgaans niet geschikt voor het gebruik in zo’n ruimte. U kunt er echter voor kiezen om de kasten op maat te laten maken, om deze aan te laten sluiten op uw schuine wanden in ruimtes. Op maat gemaakte meubels bestellen kan interessant zijn, wanneer u de stijl van uw woning wilt behouden bij het vervangen van meubelstukken. Soms kan het erg lastig zijn, om een meubelstuk te vinden die qua stijl aansluit bij uw huidige interieur in huis.

Maatwerk

Advies over op maat gemaakte meubels

Voordat u op maat gemaakte meubels bestelt, kan het verstandig zijn om advies in te winnen. Laat u informeren over de mogelijkheden die u heeft bij het creëren van nieuwe meubelstukken. Kiest u er bijvoorbeeld voor om een bestaand meubelstuk op maat te laten maken, zoals de reeds beschreven kasten? Of kiest u ervoor om een meubelstuk volledig zelf te ontwerpen? Wie droomt er niet van een volledig zelfgemaakte kast of bijzettafel in huis?

Wortman Meubelen

Kies voor kwaliteit bij op maat maken van meubels

Bij het op maat laten maken van meubels is het belangrijk om voor kwaliteit te kiezen. U wilt immers waar voor uw geld! Daarbij moet het eindresultaat naadloos aansluiten op uw persoonlijke voorkeuren. Een voorbeeld van een meubelmakerij waar u enkel meubels van hoge kwaliteit worden aangeboden, is Wortman Meubelen. U vindt Wortman in Alphen aan den Rijn. Naast de mogelijkheid om uw meubels hier op maat te laten maken, kunt u persoonlijk interieuradvies aanvragen. Zo doet u nieuwe ideeën op voor de inrichting van uw woning! Welke kleuren kunt u met elkaar combineren? Welke houtsoort sluit het beste aan bij uw vloer in huis? Enzovoorts.