Raamdecoratie

Ben jij toe aan een nieuw interieur? Gewoon even iets anders, de boel een beetje opfrissen? En wist je al dat je daarvoor helemaal niet een hele nieuwe inrichting hoeft aan te schaffen? Met een set nieuwe gordijnen kom je namelijk al een heel eind. Nieuwe raamdecoratie geeft elke woon- of slaapkamer direct een heel andere uitstraling, en al jouw meubelen zullen daarvan meeprofiteren. Die zien er direct ook heel anders uit, met nieuwe gordijnen voor de ramen! Breng voor de ruimste keuze in gordijnen en andersoortige raamdecoratie eens een bezoekje aan Raamdecoratie.com. Daar hebben ze niet alleen een groot aanbod aan gordijnen, in alle soorten en maten, maar ook de expertise in huis om jou van passend advies te voorzien.

Landelijk of modern?

Of jij nou een heel moderne inrichting hebt, of er in jouw huis juist een landelijk interieur te vinden is: bij Raamdecoratie.com hebben ze passende gordijnen. Voor die echte elegante, moderne look doe je er het beste aan voor een strakke set gordijnen te kiezen. Zoals de glam-serie, met een glanzende laag, of de gloss, die er zoals de naam al doet vermoeden heel glossy uitziet. Bekijk ook zeker eens het assortiment aan plisségordijnen: strak en elegante zonwering. De voile-gordijnen van Raamdecoratie.com zijn met hun grote mate van doorkijk heel chique. Deze passen natuurlijk ook uitstekend in jouw landelijke interieur. Voor een klassiek interieur kan je verder bijvoorbeeld gaan voor de Nature-gordijnen van de webshop. Ook de Fine en de Woven gordijnen laten zich prima combineren met nostalgisch aandoende meubels en robuuste tafels. Wil je echt een stapje terug in de tijd doen? Kies dan voor velours gordijnen. Raamdecoratie

Standaard én op maat

Woon je in een vrij modern huis, bijvoorbeeld nieuwbouw, met hele normale ramen? Dan is de kans groot dat jij terechtkunt bij de standaardmaten sectie van Raamdecoratie.com. Dan heb je jouw bestelling snel gemaakt! Bieden jouw vensters iets meer uitdaging, bijvoorbeeld door de vorm, of de grootte? Ook dan is er zeker geen man overboord. Raamdecoratie.com maakt jouw gordijnen graag voor jou op maat. Je kan ook gebruik maken van de nameetservice. Dan komt er een deskundige van het bedrijf langs om de maten van jouw ramen na te meten. Dan weet je zeker dat de door jou bestelde gordijnen passen! En het monteren? Dat nemen ze jou indien gewenst ook uit handen. Zo heb jij binnen no time een nieuw interieur, met alleen maar nieuwe gordijnen.