lichtkoepels

Het maken van een uitbouw aan je woning is perfect om meer ruimte te creëren, of om de woonkamer bij de tuin te betrekken. Echter is de hoeveelheid ramen in je woning, niet berekend op een aantal meter woonkamer erbij. In de meeste gevallen zal je merken dat er te weinig daglicht binnenkomt in de nieuwe situatie, dit kun je eenvoudig met het plaatsen van lichtkoepels oplossen. Hierdoor krijg je er veel daglicht bij en heb je weer voldoende licht in je woonkamer, in de webshop van lichtkoepeltje.nl vind je diverse modellen en soorten koepels.

Lichtkoepel met of zonder ventilatie

Gelukkig zijn er lichtkoepels in allerlei maten en soorten, te beginnen bij de mogelijkheden betreft de materialen. In een ruimte waar je niet hoeft te stoken, zoals een carport kun je een koepel gebruiken met een pvc opstand aangezien dit materiaal niet isoleert en voordelig is. Polycarbonaat is een duurder materiaal maar uitermate geschikt voor koepels in ruimtes waar je verwarmd, op deze manier denk je ook nog aan je energierekening en het milieu. Ook voor het materiaal van de koepel zelf zijn er verschillende mogelijkheden, naargelang je budget kun je een keuze maken.

lichtkoepels

Wanneer je de mogelijk hebt, kun je ook kiezen voor lichtkoepels met ventilatiemogelijkheid. Hierbij kun je ook de keuze maken tussen handmatige en elektrische bediening, perfect voor de zomer wanneer het erg warm wordt in de ruimte. Natuurlijk zijn de koepels gekenmerkt door het politiekeurmerk, dit betekent dat je een veilige koepel hebt die niet eenvoudig is open te maken door onbevoegden. Wat betreft accessoires voor lichtkoepels zit je bij lichtkoepeltje.nl ook helemaal goed, diverse soorten zonwering zijn verkrijgbaar om te zorgen dat het in de zomer niet te warm wordt in de ruimte waar de lichtkoepel is geplaatst.