Ga je graag naar de sauna of de wellness? Waarom is dat? Is het voor de massages of voor de zalig warme baden waarin je je waant met specifieke wellness geuren en het grote comfort? Wel, wist je dat je dit ook bij je thuis kan verkrijgen? En het is nog niet eens zo moeilijk. Indien je bij je thuis een grote badkamer hebt, kan je makkelijk een wellness gevoel creëren door middel van een groot luxueus bad met regendouche te installeren. Genoeg luxueuze merken, zoals Mastello, zijn de laatste jaren opgekomen doordat er zoveel mensen dat luxe gevoel bij hen thuis willen. Wil je dit ook? Lees dan zeker verder.

Kies je bad

Allereerst is het belangrijk om te beginnen bij het begin. Namelijk het kiezen van je bad. Wil je een vrijstaand bad? Met pootjes of zonder? Zo’n vrijstaand bad is meteen zeer luxueus en doet denken aan de luxe van vroeger, zeker met de pootjes. Wil je toch eerdere comfort? Kies dan voor een ingebouwd bad. Dit laatste geeft ook meer mogelijkheden doordat je dan kan kiezen voor een bubbelbad. Een bubbelbad is voor velen namelijk de definitie van luxe en ontspanning door de ingebouwde massage sensoren. Ook kan je bij een ingebouwd bad veel kaarsjes en diffusers op het bad plaatsen zodat je zo meteen een gezellig gevoel krijgt.

Denk toch ook eens aan de kraan

Misschien is dit niet meteen iets waar je aan denkt, maar naast de badkuip is de kraan ook zeer belangrijk voor de look van je badkamer. Vooral zwarte badkranen zijn de nieuwste trend binnen de badkamers. Zo geven zwarte kranen met een witte badkuip meteen een luxueuzer gevoel door het grote contrast van de twee neutrale kleuren. Wat je ook kan doen, is kiezen voor een gouden badkraan. Goud geeft net dat tikkeltje extra wat je zelf misschien net heel leuk vindt. Goud staat namelijk voor velen gelijk aan luxe, wat dan ook perfect past voor een luxueuze badkamer.