houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn een vorm van raamdecoratie die ook zorgt voor een goede warme sfeer in huis. Als je alle ramen open hebt kan dit al snel zorgen voor te veel licht wat een harde sfeer geeft en niet echt het warme gevoel wat je wilt als je binnenkomt. Jaloezieën zorgen ervoor dat je zelf kunt kiezen hoeveel licht er vanaf buiten binnenkomt. Als je ze helemaal openzet heb je bijna volledig licht en als je hem wat meer dicht doet krijg je steeds minder licht binnen. Het design van deze vorm van raamdecoratie is tijdloos en past in iedere interieur. Dit is ook de reden dat je ze veel ziet.

Kwaliteit en makkelijk in gebruik

Naast dat deze houten jaloezieën mooi staan in ieder interieur, zijn ze ook nog heel makkelijk in onderhoud en ze zijn heel eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen aan een touwtje te trekken en de jaloezieën gaan open. Ook de onderhoud is heel eenvoudig doordat het allemaal losse plankjes zijn die je gewoon met een doekje kan afnemen. Dit is ook zeker een reden dat veel mensen deze vorm van raamdecoratie nemen.

houten jaloezieën

Verschillende kleuren en grootte

Als je houten jaloezieën wilt in je huis dan moet je aan een aantal dingen denken. Welke kleur past het beste bij mijn interieur. Welke dikte past het best bij mijn interieur en en hoe groot moeten de jaloezieën zijn. Met deze gegevens kun je op zoek naar de perfect jaloezieën voor bij jou in huis.