Legbordstellingen kunnen op vele manieren worden toegepast. Deze vorm van magazijnstelling komt voor bij tal van ondernemingen en mag zonder twijfel beschouwd worden als de meest gebruikte stelling in magazijnen of andere opslagplaatsen zoals in een winkel. Maar wat valt nu onder de noemer van legbordstellingen. De stelling is multifunctioneel en kan voor verschillende doeleinden worden aangewend. De ene keer dienen dergelijke stellingen om goederen in een winkel-, woon- of kantoorruimte te tonen, de andere keer om een stock op een overzichtelijke manier te beheren. Legbordstellingen kunnen uit verschillende onderdelen bestaan: staanders, dragers, kruisschoren en natuurlijk legborden. Positief bij een legbordstelling is dat de magazijnstelling eenvoudig en simpel is samen te stellen en over het algemeen makkelijk van de ene naar de andere plaats kan worden verplaatst.

De pluspunten van legborstellingen

Zoals al eerder vermeld zijn legbordstellingen heel toegankelijk voor verschillende sectoren. Of het nu om een boekhoudkantoor gaat of een magazijn van auto-onderdelen maakt nauwelijks of niets uit. Hierbij een beknopt overzicht van de vele voordelen die een legbordstelling herbergt:

  • Gemakkelijk op te bouwen

Het assembleren en de montage van legbordstellingen zijn heel eenvoudig uit te voeren en samen te stellen. In het merendeel van de constructies worden geen moeren en bouten gebruikt.

  • Eindeloos variëren

De mogelijkheden om met legbordstellingen te variëren zijn haast eindeloos. Zowel op gebied van indeling als op vlak van grootte. Uitbreiden met extra stelling vormt evenmin een probleem.

  • Legbordstellingen op maat

De stellingen stem je af volgens de eigen persoonlijke behoeften en wensen, afhankelijk van wat de onderneming nodig heeft. Legbordstellingen kunnen worden aangeleverd met verschillende accessoires en toebehoren.

De toepassingen en het prijskaartje

Legbordstellingen zijn uiterst geschikt om allerhande producten op te slaan: dat kan gaan van automaterialen, machine onderdelen tot een horecazaak waar voorraden worden opgeslagen. De totaalprijs van legbordstellingen zijn heel goedkoop en wellicht het meest voordelig als magazijnstelling. Het soort materiaal, het merk en de afmetingen bepalen ook de prijs. De meest eenvoudige legbordstelling heb je al voor minder dan 100 euro.