Een garage ga je tegenwoordig geen auto niet inzetten. Niet alleen omdat de olieprijzen zo aan het stijgen zijn. Al kan ik daar nog even wat over zeggen? De olieprijzen stijgen vaak heel hard vlak voor een economische crisis dus let goed op. Maar je wilt sowieso geen auto in de garage zetten want auto’s zijn ook nog eens heel erg slecht voor het klimaat. Ga in plaats daarvan wat  houten panelen op maat bestellen. Waarom zou jij houten panelen op maat moeten bestellen? Omdat ze onderdeel zijn van een meesterplan om jou garage zo goed mogelijk te kunnen gebruiken en daar heb je wat hulp voor nodig.

Een werkplaats

Als eerste kun je een tafel (of houten panelen) erin zetten en de garage veranderen in een werkplaats. Het is al niet echt een plek waar mensen perse graag zitten dus je kunt er gemakkelijk lekker gaan knutselen met van alles en nog wat. In de serie Rick en Morty gebruikt Rick -die een geniale wetenschapper is- ook een garage om al zijn uitvindingen te doen. Als zo een geniale wetenschapper bereidt is om een garage te gebruiken waarom zou jij dan je daar te goed voor voelen? Dat is toch onzin? En als je dat geen goed idee vindt kun je altijd voor de volgende gaan.

Muziek maken

Muziek maken in een garage is meer een pragmatische oplossing dan een mooie oplossing. In een garage is de akoestiek niet perse echt helemaal geweldig. Als je goede akoestiek wilt hebben kun je beter optreden in de kerk in plaats van de garage. Maar als je optreedt in de garage heb je nog een ander voordeel dat je niet hebt in de kerk. Het is gratis. En de reden dat muziekmakers vaak in de garage worden gezet is omdat hun kunst niet begrepen wordt door hun ouders. Die vinden het maar allemaal lawaai en dus moeten de muzikanten maar op de betonnen vloer zitten.