Wij wilden altijd graag een jaren dertig woning met een mooie houten vloer. Het leek ons namelijk heel mooi om in zo’n huis te wonen en toen wij dan eenmaal een betaalbare woning zagen, hebben wij deze ook al heel snel gekocht. Wij konden dit huis namelijk niet aan ons voorbij laten gaan en wij zijn ook nog altijd blij dat wij dit huis gekocht hebben. Wij hebben echter ook gemerkt dat een oud huis een aantal nadelen heeft. Zo is het bijvoorbeeld zo dat wij merken dat de houten vloer heel erg koud kan zijn. Onder deze vloer zit namelijk een kruipruimte en daar is geen enkele vorm van isolatie in aangebracht. Wij wilden daarom graag weten wat de mogelijkheden waren wanneer wij goede vloerisolatie wilden hebben omdat wij er zeker van wilden zijn dat wij minder stookkosten zouden hebben. Omdat wij nu namelijk helemaal geen vloerisolatie hadden, ging de warmte in een keer door de vloer naar buiten en dan kun je blijven stoken tot je een ons weegt, maar warmer zal je huis er niet van worden. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij goede vloerisolatie wilden laten aanbrengen en wij hebben gezien dat wij het beste een keer contact konden opnemen met de mensen van isocoat-isolatie.nl. Deze mensen kunnen je heel goed aan vloerisolatie helpen en wij hebben gezien dat er op het web heel veel goede recensies te vinden zijn over dit bedrijf. Genoeg reden voor ons dus om een keer te kijken wat deze mensen voor ons zouden kunnen betekenen en wij hebben toen gemerkt dat wanneer je deze mensen in de arm neemt, je er zeker van kunt zijn dat je snel geholpen kunt worden. Er is al heel snel iemand langsgekomen om de mogelijkheden door te nemen en ook kon hij ons toen vertellen welke soorten vloerisolatie er allemaal waren. Dat was allemaal goed om te horen want op die manier konden wij ons heel goed oriënteren. Wij hebben toen ook gelijk een offerte aangevraagd en ik was heel tevreden over de bedragen die wij te horen kregen.

Wij lieten door dit bedrijf onze vloer van vloerisolatie voorzien

Ik ben blij dat ik deze mensen gevraagd heb om bij ons vloerisolatie aan te brengen omdat ik gemerkt heb dat deze mensen je als geen ander kunnen helpen. Ik raad u daarom ook aan om een keer te kijken of u ook door deze mensen geholpen wilt worden. U zult merken dat men hier heel veel verstand van zaken heeft en dat u fors geld kunt besparen wanneer u uw woning van vloerisolatie laat voorzien.

Wij besparen nu fors op onze energierekening

Wij merken dat wij de warmte nu veel beter kunnen vasthouden in ons huis en dat wij veel geld besparen. Kortom:

  • Wij zijn hier uitmuntend geholpen
  • Wij besparen nu iedere maand heel veel geld
  • Wij zijn heel goed door de specialisten van dit bedrijf geholpen

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan kunt u altijd even naar de site van isocoat-isolatie.nl surfen.