healthfoam

Matrassen: er zijn veel verschillende soorten en maten. Welk matras het best is voor jou, hangt af van wat jij het meest comfortabel vindt. Er zijn vier belangrijke factoren als het gaat om matrassen: het comfort (de hardheid), de uitlijning van de wervelkolom, de drukverdeling en de temperatuurregulatie. Een koudschuim matras is soepel en veerkrachtig, waardoor het goede ondersteuning biedt. Het is van nature anti allergisch, wat ook erg fijn is.

Wat doet koudschuim?

Koudschuim wordt ook wel High Resilience (HR) schuim genoemd, oftewel schuim met een hoge veerkracht. Een koudschuim matras heeft een onregelmatige, open structuur waardoor het goed ademt en vocht afvoert. Het is dus ideaal voor mensen die het snel warm hebben in bed. Het materiaal is zeer veerkrachtig en biedt een hoog comfort, omdat het zich aanpast aan jouw lichaamshouding. Het biedt een optimale ondersteuning voor jouw wervelkolom, omdat het tegendruk biedt. Daarnaast is het vlamvertragend en soms zelfs vlamdovend en is het een hygiënisch materiaal waardoor het ook geschikt is voor baby’s en kinderen.

healthfoam

Proefslapen

Koudschuim matrassen zijn verkrijgbaar in diverse hardheden. Daarnaast zijn ze gecertificeerd voor ziekenhuizen, omdat het kan helpen voor lichamelijke klachten en slaapproblemen. Wanneer je een matras van koudschuim besteld, heb je een aantal weken om te testen of het matras jouw klachten verminderd en natuurlijk of het lekker ligt. Wanneer je niet tevreden bent, kun je het matras laten omruilen voor een zachtere of hardere variant.