De website van Holland Movers geeft veel info over de diensten die het bedrijf aanbiedt en soorten verhuizingen waarbij het ondersteunt. 

Verhuisbedrijf Hoofddorp helpt u door deze moeilijke maar vooral belangrijke gebeurtenis heen. Voor mensen die in de stad wonen is het woon-werkverkeer veel moeilijker dan voor mensen die op het platteland wonen. Een stad als Hoofddorp is er daar één van. Huizen die dicht bij elkaar zijn gebouwd zijn minder handig voor het verplaatsen van meubels tijdens het verhuizen. 

Iedere vorm van verhuizing 

Verhuizing betekent per definitie niet dat het ook altijd een verhuizing van de ene woning naar de andere inhoudt. Neem bijvoorbeeld een particuliere verhuizing, zakelijke verhuizing, seniorenverhuizing, zakelijke meubeltransport, internationale verhuizing of in het ergste geval een woningontruiming. Men kan bij Verhuisbedrijf Hoofddorp ook terecht voor het huren van een verhuislift. Deze wordt vooral veel gebruikt in drukke steden waar men niet via het trappenhuis de grote inboedel kan verplaatsen. Bijvoorbeeld een grote tv, een bankstel, een kledingkast enz. Het Verhuisbedrijf Hoofddorp kan dit voor u regelen en ervoor zorgen dat uw spullen netjes en voorzichtig op de nieuwe bestemming worden geplaatst. 

Hoeveel kost zo’n verhuizing? 

Een goede op-maat-gemaakte prijsindicatie kan men verkrijgen middels het aanvragen van de vrijblijvende offerte. Een logische reden waarom dit niet al vaststaat, is omdat de prijs afhangt van een aantal bepalende factoren. Denk hierbij aan de afstand tussen de oude en de nieuwe bestemming, de omvang van de verhuizing en uiteraard de verschillende pakketten in service. Verhuisbedrijf Hoofddorp is bereid alles omtrent de verhuizing op zich te nemen. Dat wil zeggen dat zodra de klant akkoord gaat met de offerteprijs en dit ondertekend, er achteraf geen rekeningen zullen volgen. Mochten er onnodige kosten gemaakt worden dan vallen deze volledig op rekening van Verhuisbedrijf Hoofddorp.