horeca parasolHet hebben van een horeca parasol is tegenwoordig een must in de horeca. Wanneer u dit niet heeft valt u door de mand. Ik zit zelf regelmatig op een terras en ik erger mij er flink aan als dit niet aanwezig is. Pas geleden zat ik bij een goede vriend in de tuin, hij heeft een prachtig terras in zijn tuin en we kwamen op het idee om hier een parasol uit de horeca neer te zetten. Deze parasols zijn van hoge kwaliteit en ze zorgen voor een luxe uitstraling.

Mijn goede vriend heeft een mooi huis met een grote tuin en deze parasol zou er prima in passen.Ik heb zelf navraag gedaan bij een restaurant en zij vertelde dat hij zijn aankoop moest doen op de website van Xterior. Dit bedrijf verkoopt producten van hoge kwaliteit. Buiten dat zien ze er erg mooi uit en dit was dus precies wat mijn goede vriend in zijn tuin willen hebben.

Een gezellige barbecue!

Hij heeft zijn aankoop inmiddels al in huis en pas geleden hebben we lekker gebarbecued met een grote groep. De parasol hield heel wat wind en zon tegen, hierdoor hadden we een heerlijk avondje!