Een verfrissende bries door je huis, zonder last te hebben van vervelende insecten of pollen? Dat kan met plissé hordeuren! Deze deuren zijn de ideale oplossing om frisse lucht binnen te laten en tegelijkertijd insecten buiten te houden. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over plissé hordeuren.

Wat zijn plissé hordeuren?

Een plissé hordeur is een speciaal soort hordeur die bestaat uit een geplooide hordeur die je kunt uitrekken als een harmonica. Dit type hordeur is zeer effectief in het tegenhouden van insecten, maar het laat wel licht en lucht door. De deur kan op maat gemaakt worden voor elke deuropening, of het nu gaat om een standaarddeur, een schuifdeur of een openslaande deur.

Voordelen van plissé hordeuren

Een plissé hordeur biedt verschillende voordelen. Allereerst houdt het insecten en pollen buiten de deur. Hierdoor kun je zonder zorgen de deur open laten staan en genieten van frisse lucht in huis. Ten tweede zijn deze hordeuren zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt ze namelijk eenvoudig openen en sluiten zonder veel kracht te gebruiken. Daarnaast zijn ze ook makkelijk te onderhouden en schoon te maken.

Plissé hordeur op maat

Een plissé hordeur is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo kun je er zeker van zijn dat er altijd een hordeur is die bij jouw interieur past. Bovendien is het ook mogelijk om een plissé hordeur op maat te laten maken. Op deze manier past de hordeur perfect in jouw deuropening en ben je verzekerd van een optimale werking.

Tip: Hordeur bestellen? | Plissé Hordeuren Webshop

Installatie

Het installeren van een plissé hordeur is zeer eenvoudig. Je kunt het zelf doen, maar het is ook mogelijk om het door een professional te laten doen. Voor de installatie heb je enkel wat gereedschap nodig, zoals een boormachine en een schroevendraaier. Het is belangrijk om de bijbehorende handleiding goed te lezen voordat je begint met de installatie.

Conclusie

Een plissé hordeur is een slimme en effectieve manier om insecten en pollen buiten de deur te houden en tegelijkertijd frisse lucht binnen te laten. Het biedt verschillende voordelen, waaronder gebruiksvriendelijkheid, onderhoudsgemak en de mogelijkheid om het op maat te laten maken. Bovendien is het installeren van een plissé hordeur ook zeer eenvoudig. Kortom, een plissé hordeur is een must-have voor iedereen die van frisse lucht en een insect vrije omgeving houdt.