thermometer

thermometerNu we inmiddels in augustus zitten lijkt het mij een uitstekend moment om het over airco units te gaan hebben. Dit met name over de aanschaf van deze installaties. Ik weet zelf ook dat dit niet een van de warmste zomers in de afgelopen 10 jaar. Echter in een land als Nederland kan hier snel verandering in komen. Zelf woon ik namelijk in een appartement op de bovenste verdieping. Wanneer hier dan de hele dag de zon op staat kan het zeer warm worden binnen. Vandaar dat de aanschaf van een airco voor mij een pré was. Omdat dit niet door mijn huurbaas vergoed werd, moest ik hier zelf naar op zoek gaan.

thermostaat

Remeha TzerraOmdat ik zelf niet de tijd had om een woonboulevard af te gaan, ging ik online zoeken. Natuurlijk weet ik dat alles online vaker goedkoper is. Ik had er dan ook vertrouwen in een goede site tegen te komen waar ik dit bij kon kopen. Na enig speurwerk kwam ik terecht op de website hollandwarmte.nl. Naast airconditioning kun je hier ook CV ketels kopen van topmerken als Remeha Tzerra.

Meer over deze firma

Als jij nog een goede aanbieder zoekt die airconditioning installaties levert of ketels van het merk Remeha Tzerra, geef ik jou zeker als tip mee dit aan te schaffen bij Holland Warmte. Naast goede producten tegen scherpe prijzen kun je hier ook nog eens gebruik maken van goede installateurs. Ik heb hier namelijk ook een servicecontract lopen. In het verleden had ik namelijk problemen met mijn airco en dankzij deze firma werd dit dan ook weer snel verholpen.