grammen weegschaal

Een grammen weegschaal, zorgt ervoor dat wij precies het juiste hoeveelheid in een zakje doen. Wij kweken plantjes en deze kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Eigenlijk was dit als een hobby begonnen, boven op onze zolder. Maar steeds meer mensen kloppen bij mij aan voor een zakje met zaadjes en andere spullen. Om er zeker van te zijn dat ik de juiste hoeveelheid mee geef, is het belangrijk om te gaan wegen.  grammen weegschaal

Een hele goede grammen weegschaal gekocht

Vanaf het moment dat ik voor de eerste keer de winkel van de Growexpert in Landgraaf binnen liep, heb ik mijn ogen uitgekeken. Ik weet dat je veel kan kopen, als je wilt gaan kweken. Maar om dat allemaal onder één dak hier al te vinden, dat had ik niet verwacht. Je kan je dan wel voorstellen dat mijn wagen tot de nok toe vol was. Allemaal spullen om mijn eigen kweek op te gaan zetten op mijn zolder.

Inmiddels is mijn kweek al goed gegroeid en duurt het niet lang meer tot ik kan gaan oogsten. Daarvoor had ik een grammen weegschaal nodig en deze  heb ik online besteld. Want ook dat is mogelijk bij deze winkel, online een bestelling doen.