Logo Boilermarkt

Mijn zus is een aantal weken geleden verhuisd naar haar nieuwe woning. De woning die zij had gekocht moest echter nog wel wat opgeknapt worden. Ze wilde onder andere een milieuvriendelijke elektrische boiler in de woning laten plaatsen. Daarom gingen we hier ook samen op het internet naar op zoek. 

De website van Boilermarkt 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een milieuvriendelijke elektrische boiler kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje samen op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar  hadden vergeleken sprak ons de website van Boilermarkt ons absoluut het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk zeer goed en overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor zowel het bedrijf als de producten die het bedrijf aanbiedt. Het bedrijf heeft ook een erg hoog klant gemiddelde. Dit houd in dat de voorgaande klanten allemaal erg tevreden zijn over het bedrijf. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om een kijkje in het assortiment te nemen.

boiler

Kwaliteitsproducten voor een zeer scherpe prijs

Het bedrijf bezit een zeer groot assortiment aan waardoor mijn zus erg veel keuze had. Nadat ze een aantal boilers met elkaar had vergeleken besloot zij om over te gaan tot een aankoop. De boiler is namelijk van een erg goede kwaliteit en werd aangeboden voor een zeer scherpe prijs. De boiler is inmiddels geleverde n geplaatst en werd super goed.