logo de valk

Ben je onlangs verhuisd en zijn de kozijnen van jouw woning aan vervanging toe? Dan ben je bij Timmerbedrijf van der valk aan het juiste adres voor kwalitatieve kozijnen. Bij dit bedrijf werken namelijk vakmannen die al meer dan 25 jaar kozijnen produceren waardoor zij alle kneepjes van het vak onder de knie hebben. 

Kozijnen die geheel geproduceerd worden naar jouw persoonlijke wensen 

Bij Timmerbedrijf van der valk ben je aan het juiste adres omdat de kozijnen die het bedrijf produceert van de hoogste kwaliteit zijn. De specialisten maken namelijk uitsluitend gebruik van het allerbeste hout. Je kunt er als klant zelf voor eisen van welk hout je de kozijnen gemaakt van wilt hebben en je kunt ervoor kiezen om de kozijnen inclusief beglazing te produceren. De specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring waardoor zij alle kneepjes van het vak onder de knie hebben. De kozijnen kunnen daarom ook geheel naar jouw persoonlijke wensen worden geproduceerd. 

Afbeeldingen van voorgaande projecten 

In de loop van de jaren waarin het bedrijf inmiddels werkzaam is hebben zij al erg veel voorgaande klanten blij gemaakt met kwaliteit nieuwe kiezen. Al deze voorgaande klanten zijn zeer tevens over de kwaliteit en de goede service van het bedrijf. Op de website zijn erg veel afbeeldingen te vinden van voorgaande projecten die het bedrijf heeft afgerond. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website of neem telefonisch contact op voor een kennismakingsgesprek.