dakkapellen-specialist

Dakkapel prijzen zijn niet eens zo gek duur. De dakkapellen zijn prefab gemaakt. Dit betekend dat deze van tevoren al gemaakt worden. Ze kijken naar de woning en zorgen dat het dakkapel perfect bij de woning past. De dakkapellen worden geplaatst met een hijskraan om alles op de juiste plek te hangen. Naderhand wordt alles netjes afgewerkt met isolatie en afwerking materiaal. Dit om te zorgen dat het dakkapel weer waterdicht is. Door een kapel te plaatsen krijg je enorm veel extra ruimte. Op plaatsen waar je eerst niet kon staan kan dat nu wel. 

Stijlen van een dakkapel

Er zijn verschillende stijlen als het gaat op dakkapel prijzen. De ene stijl is natuurlijk duurder dan de ander. Een stijl die vaak voorkomt is een landelijk dakkapel. Deze wordt vaak geplaatst bij boerderijen of landelijke huizen. De kapel is aan de zijkant vaak gemaakt van hout en heeft soms groene tinten. Een andere hele populair kapelletje is de industriële. Deze kapel heeft veel accenten van metaal. En is vaak gemaakt van wat donkere kleuren. Als laatste de moderne dakkapel. Deze is super strak en overal perfect afgewerkt. Al deze kapellen worden van tevoren op maat gemaakt, zodat ze in een dag geplaatst kunnen worden. 

Dakkapel prijzen zelf bepalen

Het is mogelijk om de prijs van een dakkapel zelf te bepalen. Dit kan je doen door verschillende materialen te kiezen. Er zijn een aantal dingen die je zelf kan bepalen. Je kan de grote van het kapel bepalen. Ook kan je kiezen voor een kapel met een plat dak of toch een met een schuin dak. Ook zijn er kappellen met een enkel of dubbel verhoogde nok. Na de plaatsing van een kapel kan je schitterend wegkijken. Bij de plaatsing van een dakkapel krijg je standaard 15 jaar garantie.