Mijn man en ik hebben het bedrijf Bouw-handel.nl benaderd omdat wij iets aan ons huis willen laten veranderen en daar hadden wij bouwonderdelen voor nodig. Wij wonen al heel erg lang in hetzelfde huis en het leek ons leuk om de keuken wat te verbouwen. Zelf ben ik echt gek op licht en dan vooral daglicht. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar ideeën om meer licht in mijn huis te brengen. Na lang rond gezocht te hebben, kwam ik een lichtkoepel tegen. Dat is een soort raam wat in het dak van jouw woning zit. Hierdoor komt er veel meer daglicht binnen. Toen ik dit idee aan mijn man vertelde, was hij gelijk enthousiast.

Bouw-handel.nl

Bouw-handel.nl heeft een groot assoiment

Doordat ik op zo’n leuk idee was gekomen heb ik op het internet een bedrijf gezocht die mij hiermee kon helpen. Al gauw kwam ik op de website Bouw-handel.nl terecht. Over hen las ik echt heel erg veel goede berichten. Tot mijn geluk zag ik dat zij ook mooie lichtkoepels verkochten. Omdat ik graag wat meer informatie wilde hebben, besloot ik telefonisch contact op te nemen. Een vriendelijke medewerker nam op en vroeg waar hij mij mee kon helpen. Ik legde aan hem uit dat ik graag een lichtkoepel in mijn keuken wilde bouwen en ik daar materiaal voor nodig had.

Bouw-handel.nl

Zelf aan de slag

Mijn man is erg handig en houdt van klussen. Wij hadden daarvoor natuurlijk bouwonderdelen voor nodig. Op de webshop vonden mijn man en ik alles wat wij nodig hadden. Met de hulp van een van de medewerkers kozen wij de juiste maat koepel uit. De man aan de telefoon was heel erg vriendelijk en had veel productkennis. Mijn man kan niet wachten totdat de bestelling binnenkomt zodat hij met de verbouwing in de keuken kan beginnen.