Huis bescherming

Een goede zonnebankcrème is een must als je regelmatig onder de zonnebank gaat. Ik vind het heerlijk om onder de zonnebank te gaan. Het geeft me energie en een bruin kleurtje laat me er een stuk beter en stralender uitzien. Het schijnt ook dat je weerstand er beter van wordt. 

Zonnebankcrème

Zonnebankcrème ter bescherming van jouw huid

Toch is een zonnebank niet alleen maar goed. De UV stralen zorgen dat je huid droger wordt en sneller verouderd. Daarom is het belangrijk om je in te smeren met een goede zonnebankcrème. Een crème die je huid de juiste bescherming biedt tegen de straling, die hydrateert en die zorgt dat je nog mooier bruin wordt. Zonnebankcrème is speciaal voor onder de zonnebank. Het is immers anders als dat je buiten gaat zonnen en de crème houdt hier rekening mee. In gewone zonnebrandcrème zit SPF, onder de zonnebank is dit niet nodig en bovendien zorgt het er voor dat je juist niet bruin wordt terwijl je dat wel wilt. In crème speciaal voor de zonnebank zit daarom geen SPF maar wel andere stofjes speciaal om je te beschermen tegen de uv stralen van de zonnebank. 

Zonnebank

Online bestellen

Ik koop mijn zonnebankcrème in de Bodyfit webshop. Bodyfit is een bekende naam in de wellness wereld en leverancier van bijvoorbeeld sauna’s, zwembaden, stoombaden en spa’s. In de webshop vind je allerlei reiniging- en onderhoudsproducten, producten voor waterbehandeling, accessoires en verzorgingsproducten. Ook op het gebied van zonnebankcrème heb je ruime keuze. Smeer je lekker in met een van deze crèmes en stap onbezorgd onder de zonnebank. Voor extra goed resultaat kun je na de zonnebank gebruik maken van een aftersun voor extra verzorging van je huid. 

Ook eenvoudig jouw crème bestellen? Bekijk dan de Bodyfit webshop en bestel jouw zonnebankcrème. Je hebt hem snel in huis zodat je onbezorgd kunt genieten van je zonnebank.