Buiten douchen

Een verfrissende buitendouche, dat is heerlijk na gebruik van zwembad, sauna of spa. Niet meer naar binnen om te douchen maar direct onder de douche stappen. Opfrissen na de sauna en het chloor van je afspoelen na een duik in het zwembad of gebruik van de spa. Dat kan met een buitendouche. Daarnaast is douchen voor je gaat zwemmen ook hygiënisch en doordat er minder vuil terecht komt in het zwembad is het ook beter voor de levensduur van het zwembad en de filters.

Een verfrissende buitendouche

Verschillende mogelijkheden voor een verfrissende buitendouche

Er zijn verschillende soorten buitendouches te koop. Zo kun je kiezen voor een douche met alleen koud water. Deze kun je eenvoudig aansluiten op je tuinslang. Daarnaast zijn er ook prachtige designdouches die een echte blikvanger zijn in je tuin en die bovendien ook nog beschikken over het comfort van warm en koud water. Buitendouches in alle soorten en maten kun je kopen bij Bodyfit. Bodyfit is de specialist op het gebied van wellness. Van een zwembad of sauna tot een verfrissende buitendouche. Vrijstaande douches van de merken Jee-o en Solar. Maak een keuze uit RVS geborsteld of RVS gepolijst en ervaar hoe mooi een buitendouche in jouw tuin kan staan.

Buitendouche

Te koop in de webshop of via de showroom

Je kunt de buitendouches kopen in de webshop van Bodyfit maar je kunt ook een bezoek brengen aan de showroom. De deskundige medewerkers laten je met alle plezier alle mogelijkheden zien en vertellen je graag meer over alle opties. Zo weet je zeker dat je buitendouche ook past bij jouw wensen en jouw tuin.

Wil jij ook een verfrissende buitendouche in jouw tuin? Bekijk dan op de website de verschillende mogelijkheden of breng een bezoek aan de showroom in Zeewolde en wie weet prijkt er binnenkort een prachtig vormgegeven buitendouche in jouw wellness tuin.