Polyfilla Pro

Het assortiment van Polyfilla Pro bestaat uit reparatiemiddelen voor hout, steen en andere minerale oppervlakken. Eigenlijk is het de perfecte start voor een professioneel eindresultaat. Als je het assortiment bekijkt, kun je dit in 4 dingen indelen:

  • Houtreparatie
  • Plamuur
  • Houtsealer
  • Vulmiddel & kit

Wat houd alles in?

De houtreparatiemiddelen zijn speciaal voor beschadigd hout, hiervoor zijn verschillende producten ontwikkeld en ze zijn allemaal in staat om de beschadiging op te vullen en bij te werken. Nadat dit is gebeurd kun je het hout behandelen met een lak of beits, dan ziet het er weer als vanouds uit. Polyfilla pro staat daarom ook bekend onder de naam: probastine, wat betekent professionele houtreparatiemiddelen voor diverse oppervlaktes. Deze prijzen liggen tussen de  30 en 47 euro.

Pofylla pro staat ook bekend door hun profesionele plamuurmiddelen. Hiermee kun je alle oneffenheden in de muur wegwerken. Deze prijzen liggen tussen de 8 en 46 euro. Ze zijn voor zowel binnen als buiten beschikbaar. Als alles is gedroogd heeft het een zeer gladde afwerking. Ook heeft het een uitstekende hechting en is het overschilderbaar met watergedragen en synthetische lakken.

De houtsealers zorgen ervoor dat open hout afgedicht wordt voor vocht en andere weersinvloeden. Je krijgt zo een betere hechting en bouwt sneller een laagdikte op. De houtsealer is geschikt voor het afdichten en sealen van kopshout en (on) behandelde zaagkanten. De sealer zorgt ervoor dat het ruwe hout afgedekt wordt voor vochtopname en geschikt is om overschilderd te worden met een beits of verf. De sealer is op waterbasis voor het afdichten van ‘open’ en (on)behandelde zaagkanten van plaatmateriaal binnen en buiten. Deze prijzen liggen tussen de 35 en 40 euro.

 Werk spleten, gaten en scheuren duurzaam weg met de vulmiddel en kit van Polyfilla. Deze prijzen liggen tussen de 5 en 20 euro.

is een kant-en-klaar semi-lichtgewicht vulmiddel. Zeer glad af te werken en overschilderbaar met acryl- en alkydverf. Polyfilla Pro F220 Lichtgewicht vulmiddel is een semi-lichtgewicht vulmiddel op basis van polymeerdispersie, gebruiksklaar. Voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton, baksteen en de meeste andere gangbare bouwmaterialen.