Roukens-en-van-gaalen-keukens-logo

Mijn moeder wilde graag een mooie landelijke keuken aanschaffen. Daarom gingen ook samen op het internet op zoek naar een bedrijf die mooi landelijke keukens aanbiedt. 

Zeer veel bedrijven bij ons in de buurt die keukens aanbieden

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar een bedrijf bij ons in buurt die landelijke keukens aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Roukens en van Gaalen ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf een erg groot assortiment aanbiedt waardoor je als klant zeer veel keuze zult hebben tussen verschillende keukens. Op de website zijn ook een aantal reviews te vinden van voorgaande klanten die allemaal erg tevreden zijn over de nieuwe keuken die zij bij dit bedrijf hebben gekocht. Dit sprak mij moeder super erg aan waardoor ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen. 

rsz_roukens__van_gaalen_showroom

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen

Mijn moeder werd vervolgens erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen. Ze hebben het uitgebreid gehad over de mensen die mijn moeder had voor haar nieuwe keuken. Na het gesprek besloot mijn moeder om over te gaan tot een aankoop. De keuken is inmiddels geleverd en gemonteerd en wij zijn allebei super tevreden over het resultaat. De mooiste landelijke keukens vind je bij Roukens en van Gaalen!