krukje

Ben jij fan van de zogenoemde barkruk, maar weet jij niet in welke plekken je deze het beste kunt neerzetten? Geen probleem! Op deze pagina zullen we een aantal situaties uitlichten zodat je precies weet in welke situaties het goed is om een kruk aan te schaffen waar je heerlijk op kunt zitten.

Kookeiland? De barkruk is de ideale oplossing

Als je een kookeiland hebt, is het altijd aan te raden om een kruk aan te schaffen die je aan de kopse kant kan neerzetten. Hierdoor creëer je een gezellige eetplek waar je met z’n tweeën bijvoorbeeld kunt ontbijten. Het grote voordeel is dat je met het aanschaffen van een kruk een hele nieuwe eetgelegenheid kunt creëren en dat is natuurlijk wel zo prettig. Ben jij benieuwd hoe dit in realiteit eruit ziet? Neem dan direct contact op met een specialist op het gebied van krukken.

Een bar maken in de woning

Heb jij nog een mooie ruimte over in de woonkamer of in keuken? Maar past een tafel hier niet? Dan is het over het algemeen leuk om een kleine bar ervan te maken. Door een houten plank neer te zetten met twee krukken kun je hier optimaal van genieten. Je kunt namelijk de barkrukken hierbij aanschuiven waardoor je alsnog kunt genieten van een bak koffie of een heerlijk ontbijtje.

barkruk