wasdroger leasen

Is een wasdroger leasen duur, dat vragen heel veel mensen zich vaak af. Helemaal wanneer zij voor de keuze staan wanneer er een nieuwe machine gekocht moet worden. Vaak gaan deze apparaten stuk op het moment dat je er financieel even niet uitkomt om een ander model aan te schaffen. Het is dan zeer fijn om te weten dat je via Skala een wasdroger of een ander apparaat kan leasen. Voor een vast bedrag per maand is het al mogelijk om een nieuw apparaat te laten bezorgen. Bovendien wordt een wasdroger gratis bezorgd en geïnstalleerd. Mocht er tijdens de huurperiode iets aan kapot gaan dan wordt dit gemaakt. Mocht een reparatie niet meer gaan dan wordt er een ander model geleverd. 

wasdroger leasen

Voordelen op een rijtje

Huren heeft zo zijn voordelen. Je weet exact wat je per maand moet betalen wanneer je een wasdroger of een ander apparaat  gaat leasen. Voordeel is dat je niet ineens een flink bedrag moet betalen. Tevens heb je tijdens de gehele huurperiode garantie. Dus eventuele reparatiekosten die tijdens dit huurcontract vallen komen voor rekening van Skala. Elke maand betaal je een vast bedrag, vaak is dit slechts een bedrag rond de  €40,-, afhankelijk welk apparaat je wilt gaan huren. 

Groot assortiment

Niet alleen voor een wasdroger ben je bij Skal aan het juiste adres. Ook voor ander witgoed, televisies en computers ben je hier aan het juiste adres. Voor slechts een klein bedrag per maand heb jij al het gemak van een nieuwe wasdroger, zonder hier meteen de hoofdprijs voor te hoeven betalen.